Terugblik op een succesvolle Brussels International Motor Show 2020.

Published on the 9 juni 2020

Terugblik op een succesvolle Brussels International Motor Show 2020.

Van 10 tot 19 januari 2020, opende de Brussels Expo Motor Show haar deuren voor het publiek. Met een recordaantal van meer dan 500,000 bezoekers, bloeide de Motor Show als nooit tevoren. Onze stand kon ook op veel belangstelling rekenen.

Mobiliteit van de toekomst

Onze duurzame benadering genoot veel belangstelling, zowel binnen als buiten de sector. Onder andere Prinses Astrid, onze Belgische Eerste Minister Sophie Wilmès en de Vlaamse minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters bezochten onze stand. Catherine Lenaerts, CEO van Watt4Ever, sprak met hen en toonde hen onze eerste batterij, gemaakt van ex-auto-batterijen.

 

Catherine Lenaerts, CEO van Watt4ever, introduceert onze premier Sophie Wilmès in de wondere wereld van de nieuwe mobiliteit

 

Lydia Peeters, Vlaamse minister van Mobiliteit en Openbare Werken: “Elektrische auto´s nemen meer dan ooit tevoren een centrale plaats in op de Motor Show. Hierdoor zijn er steeds meer industriële batterijen in de omloop. Gezien deze ontwikkeling, mag het belang van goed hergebruik en recyclage niet worden onderschat.”

Watt4Ever

Om een sterk begin te maken, presenteerden we ons nieuwe bedrijf Watt4Ever aan het publiek met de zegen van de auto-industrie tijdens de Motor Show.

Vijf partners -– www.febelauto.be, ReVolta, Intigo, Out of Use and Eco-Lithium -elk met hun specifieke know-how, geven gebruikte en afgedankte batterijen van hybride en elektrische auto’s een tweede leven, door ze in hoge-kwaliteits energieopslagsystemen om te toveren.

Catherine Lenaerts: “Ons doel is om van Watt4Ever de voornaamste Belgische en Europese partner te maken voor gebruikte en afgedankte batterijen uit de e-mobility.

Ook nodigden we ons netwerk uit voor een infosessie op de Brussel Motor Show, waar we Watt4Ever, de ondernemingen en mensen erachter en onze eerste projecten presenteerden.

Wilt u meer over ons weten of op de hoogte wilt blijven van onze nieuwste projecten?

www.watt4ever.be

info@watt4ever.be