Diensten

100% Belgische cradle-to-cradle oplossing
Hoofdkantoor in Brussel,
productieketen in Beringen

Batterijdiagnose / energiebehoefte-check

In de automobielsector is vraag naar batterijdiagnose. Deze kunnen bij de autodealer of de autorecyclagebedrijf worden uitgevoerd. Een energieaudit helpt u uw opslagbehoeften beter in te schatten en het optimale batterijformaat voor uw onderneming te kiezen.

Batterijreparatie en herfabricage

Herstellen en terug bedrijfsklaar maken en ontmantelen, herbouwen en testen volgens huidige OEM-vereisten.

Ontmantelen van herbruikbare of afgedankte batterijen

De meeste batterijen moeten worden ontmanteld, omdat sommige onderdelen verwijderd moeten worden. Sommige batterijmodules kunnen in andere toepassingen worden ingebouwd, terwijl anderen moeten worden gerecycleerd.

Leveren van bedrijfsklare batterijsystemen voor UPS (noodstroomvoeding)

Opvangen piekverbruik, duurzame energie voor persoonlijk energieverbruik, extra stroom voor oplaadstations, ...

Toezicht op en optimalisering van het batterijsysteem

volg en controleer uw energieverbruik op afstand, vang piekverbruik op met Watt4Ever-batterijen, en verhoog het rendement op uw investering.

Onderhoud

Na installatie helpen we u uw batterijsysteem operationeel te houden. We vervangen slecht presterende onderdelen om uw batterijsysteem in optimale conditie te houden.

Garanderen van verantwoorde batterijrecyclage

Om de kringloop te sluiten nemen we de volle verantwoordelijkheid voor de batterijen die we op de markt brengen en recycleren we uw batterij met de meest duurzame methodes en volgens de strengste voorwaarden, zodat geen verlies van materiaal ontstaat.